Buiten is het 23 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 112.580 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

2reacties

De politie in Helmond heeft in 1 week een 20-jarige inwoner van Veldhoven tweemaal aangehouden op verdenking van de handel in drugs.
Tijdens een lopend onderzoek naar de ondermijnende drugscriminaliteit in de binnenstad is op donderdag 1 april een drugsdealer op heterdaad betrapt. Hij was in het bezit van 47 bolletjes harddrugs. Ook is er 600 euro aangetroffen waarvan er vermoedens zijn dat dit is verdiend met criminele activiteiten. Dit geld is afgepakt.
Gisteren liep de 20-jarige Veldhovenaar voor de tweede keer tegen de lamp. Dit keer met 44 bolletjes harddrugs. Ook dit keer kon hij zijn “verdiende” geld afgeven. De verdachte zal op een later moment zich moeten verantwoorden voor de rechter. Ook heeft hij een gebiedsverbod gekregen voor de Helmonds binnenstad en ontvangt hij een last onder dwangsom van 5.000 euro voor straathandel. Een 20-jarige inwoner van Eindhoven die bij hem in de auto zat heeft een officiële waarschuwing m.b.t. dit gebiedsverbod gekregen.

2 reacties:

voor iemand een corrigerende tik geven zit je een maandje of wat in voorarrest voor het dealen ben je binnen een uurtje of 3 weer vrij…

Beantwoorden

Ja onze politie en justitie… Hoezo kan je meermalen voor harddrugs dealen per week gepakt worden…
Als je op social media 1 onvertogen woord laat vallen staan politie bij je voor de deur..
Prioriteiten van de Rutte doctrine.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *