Buiten is het 15 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 103.409 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

In een woning in Brouwhuis trof de politie gisterochtend handelshoeveelheden van vele soorten drugs aan. De woning werd doorzocht vanwege een onderzoek naar de handel in harddrugs. Dit werd opgestart naar aanleiding van diverse signalen dat er vanuit die woning drugs werden gedeald.
In de woning werden inderdaad handelshoeveelheden van veel verschillende soorten drugs gevonden. Zo troffen we meer dan een halve kilo softdrugs (hasj en hennep) aan, ruim honderd XTC-pillen, tientallen grammen heroïne en cocaïne en bijna een halve liter GHB.
Daarnaast vonden we ook nog behoorlijke hoeveelheden van bepaalde geneesmiddelen zoals vele tientallen viagrapillen en honderden grammen ketamine en methadon. Ook vonden we op verschillende plekken in de woning geld. In totaal ging het om meer dan 10 duizend euro. Tot slot werden ook nog wapens gevonden, zoals een ploertendoder, diverse steekwapens en (luchtdruk)vuurwapens.
Alle zaken zijn, samen met enkele gegevensdragers, in beslag genomen voor verder onderzoek. Ook de 40-jarige bewoner is aangehouden.

3 reacties:

En dan nog denken dar één coffeeshop meer iets gaat bijdragen aan de oplossing van de diepgewortelde criminaliteit.

Beantwoorden

In welke straat was dit? Weet iemand dat?

Beantwoorden

Molenbeek,algemeen bekend dat t daar niet pluis is.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *