Buiten is het 3 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.278 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

De politie hield vandaag rond het middaguur een 24-jarige Helmonder aan op de Van Amstelstraat in Helmond Oost. De man wordt er namelijk van verdacht dat hij drugs dealde.
Agenten hadden informatie dat de verdachte in ons centrum bezig was met het dealen van drugs. Daarop werd besloten naar hem op zoek te gaan. Uiteindelijk troffen ze hem op de Van Amstelstraat. Na verder onderzoek werd bij de man een handelshoeveelheid harddrugs aangetroffen, vermoedelijk cocaïne. De verdachte is daarop aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar is hij voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

In de reacties staat een update.

2 reacties:

Die politie is goed bezig!

Beantwoorden
Meggy van Laarhoven

Update:
Het drugsteam van de politie hield de Helmonder donderdag op heterdaad aan. “De verdachte had een weegschaaltje, een dealtelefoon en een aantal bolletjes base cocaïne op zich”.
Dat liet wijkagent Johan Meeuwsen aanvullend weten. Daardoor weten we onder meer dat het inderdaad cocaïne was en leerde de weblogredactie een nieuw woord.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *