Buiten is het 8 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.886 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

archieffotoDe politie hield gisteravond rond 20 uur een 28-jarige Helmonder aan op de Wolfstraat. Hij was vermoedelijk drugs aan het dealen.
Agenten die bezig waren met een onopvallende surveillance in het centrum, zagen hem eerder op de avond rijden in een personenauto. Omdat zij de man kenden als een drugsdealer, besloten ze de man te volgen. Daarbij zagen ze hem diverse stops maken waarbij hij vermoedelijk drugs verkocht.
Op de Wolfstraat kreeg hij uiteindelijk een stopteken. Er werd bij hem een hoeveelheid softdrugs en cocaïne aangetroffen. Ook had hij 3 verschillende mobiele telefoons op zak. Deze zijn door de politie in beslag genomen voor verder onderzoek. De drugs zal worden vernietigd.
De aanpak van het dealen van drugs heeft in Helmond al langer een hoge prioriteit, zo laat de politie weten.

5 reacties:

niet te vlug laten gaan!

Beantwoorden

en de grootste wandelen vrolijk verder XD
de 1 die ze pakken worden direct vervangen door 10 nieuwe

Beantwoorden

En de rechter zegt nooit meer doen en hij is weer los uitkering ook even intrekken want meneer heeft werk genoeg met dealen .

Beantwoorden

Water naar de zee dragen…

Beantwoorden

En dan de lachgashandeldtjes. Bij ons in de straat is het drukker dan op de A2. Volgens de politie moet dit gehandhaaft worden door de gemeente, maar die is in geen velden of wegen te bekennen. Maar ja wat wil je met een gemeenteraad van groen links en D66.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *