Buiten is het 5 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.806 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
13reacties

De politie hield vanmiddag een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan op de Rivierensingel in Brouwhuis voor de handel in harddrugs. Een week eerder werd deze verdachte ook al aangehouden in Helmond voor het dealen van drugs. Politieagenten zagen hem vandaag opnieuw op straat en hielden hem in de gaten. Daarbij zagen ze dat hij weer harddrugs verkocht. De man is meteen aangehouden en van zijn klant is een verklaring afgenomen.
De verdachte bleek een handelshoeveelheid drugs bij zich te hebben. De drugs en het geld dat hij op zak had (zie de foto rechtsboven) zijn in beslag genomen voor verder onderzoek. Ook de scooter waarop hij reed is in beslag genomen. De verdachte is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

13 reacties:

De eerste keer niet hard genoeg aangepakt stuur hem met 10 kilo naar Thailand of zo

Beantwoorden

Schandalig dat dat kan moet jaren achter de tralies verdwijnen

Beantwoorden

Moest ff snel wat bij verdienen ivm de eerder gekregen boete ????

Beantwoorden

Dat kan alleen in Nederland…

Beantwoorden

Frustratie voor de agenten die hem iedere keer voor de zelfde zaken kunnen oppakken zal groter zijn dan de onze die het maar toevallig lezen op fb….maar idd het systeem mag wat harder van mij…zeker nu na twee keer…enige wat bij die mannen helpt is vrijheid ontnemen.

Beantwoorden

Vorige week zeker met de vinger gewezen en foei gezegd dat ie het niet meer mag doen! ????

Beantwoorden

Veel harder aanpakken die zooi doen ze het geen tweede keer schijtland hier

Beantwoorden

hahahaha ezeltje dacht even de handel van zijn makker te kunnen overnemen hahahahahaha

Beantwoorden
ezeltje blijft een ezeltje

Moet niet gekker worden hier in Helmond gewoon doorgaan geef me geen wonder dat politie ze gewoon laten lopen staan na n half uur weer buiten niet meer doen he jongens wordt tijd dat ze levenslang achter de tralies moeten verdwijnen van n hoop rotzooi af

Beantwoorden

Geef ‘m een 10 rittenkaart, kan meneer nog iets winnen ook.

Beantwoorden
Karin van der Werff

dan bende toch ok unne drol van nne drugsdealert…..

Beantwoorden

Hier in de buurt kun je r een busje mee vullen…..meer dealers dan politie

Beantwoorden

Het bestaan van dealers indiceert alleen dat er ook vraag is naar het aangebodene, aangezien de staat en ons koningshuis er nu dus geen geld meer aan verdiend is het in de illegaliteit gekomen neemt niet weg dat de vraag blijft bestaan dus ook de aanbiedingen. voor de mensen die zich dieper willen inlezen in wat vroeger legaal was en nu niet meer https://www.anderetijden.nl/artikel/107/De-Nederlandse-Cocainefabriek

neemt niet weg dat dealers bestraft moeten worden en na aanhouding dus niet binnen een week weer gewoon verder kunnen gaan met waar ze gebleven waren dat vind ik echt stuitend, mensen worden zwaardere straffen opgelegd voor bijvoorbeeld het stelen van een brood.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *