Buiten is het 24 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.252 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Burgemeester Elly Blanksma heeft vandaag een bedrijfspand aan de Engelseweg voor 12 maanden gesloten. In het pand is een hoeveelheid drugs aangetroffen die boven de norm voor eigen gebruik ligt en er zijn geen bijzondere omstandigheden om af te zien van tijdelijke sluiting.
Op 17 januari heeft de politie een onderzoek ingesteld bij dit bedrijfspand. Zij trof bij het doorzoeken van dat pand in totaal 4 kilogram MDMA kristallen aan. MDMA is als harddrugs aangewezen in lijst I van de Opiumwet. Harddrugs vallen onder de verbodsbepalingen van artikel 3 van de Opiumwet.
De politie heeft haar bevindingen gerapporteerd aan de burgemeester. Op basis van deze rapportage heeft zij de tijdelijke sluiting per brief aangekondigd bij de eigenaar van het betreffende pand. Er is geen zienswijze ingediend, waarna de burgemeester dit besluit heeft genomen. Met de sluiting wordt een einde gemaakt aan de verboden situatie ter bescherming van de openbare orde en het woon- en leefklimaat.

1 reactie:

Hoe zat dat ook al weer met die drugspanden van een raadslid verleden jaar? Zijn die uiteindelijk ook gesloten?
vragen vragen vragen ……

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *