Buiten is het 16 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.681 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

2reacties

Burgemeester Elly Blanksma heeft vandaag een woning aan de Dolomieten aan de rand van Mierlo-Hout laten sluiten. De politie had er namelijk harddrugs aangetroffen. Ook werd vanuit het pand drugs verstrekt en bleken de drugsgebruikers voor overlast te zorgen. De sluiting maakt een einde aan deze situatie. De woning staat in een woonwijk en dat bevordert de leefomgeving en het veiligheidsgevoel van de buurtbewoners niet.
De politie stelde maandag 7 augustus een onderzoek in bij dit pand en trof er 4,27 gram cocaïne aan. Daarnaast waren er indicaties van het structureel verstrekken van drugs aan anderen ín de woning en was er een aanloop van drugsgebruikers náár de woning.
De politie rapporteerde die bevindingen aan de burgemeester. Op basis van de feiten en omstandigheden besloot zij tot sluiting van het pand met de daarbij behorende erven voor een periode van 4 maanden.

2 reacties:

Waarom worden drugspanden altijd gesloten en pedofielenpanden nooit?

Beantwoorden

Omdat je drugs kan verkopen en pedofielen niet

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *