Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.242 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Voorbijgangers op het fietspad Piet van Bokhovenpad zagen vanmiddag een duif op een vreemde manier in een boom bewegen. Het bleek dat het beestje met zijn pootje in een stuk visdraad in een boom vast was komen te zitten.
De gealarmeerd dierenambulance kon niet bij de vogel komen waarop de brandweer om 14.32 uur werd opgeroepen en met 2 voertuigen ter plaatse kwamen. Het viel toen nóg niet mee om bij het onfortuinlijke beestje te komen. Uiteindelijk werd de duif in Helmond Oost na ruim 45 minuten bevrijd en overgedragen aan de medewerker van de dierenambulance. De vogel werd meegenomen naar de kliniek waar de rest van de vislijn zal worden verwijderd en naar de toestand van de poot wordt gekeken.
Harrie Fotografie maakte alle 7 foto’s.

9 reacties:

Rare vlieger

Beantwoorden
Dennis van der Heijden

Gerum arm beestje.
Mensen moeten echt is leren om hun rommel bij te houden, of in de prullenbak te gooien..

Beantwoorden

Duur vogeltje voor de belastingbetaler

Beantwoorden

Vlieger Touw ..niet leuk voor dat beestje beestje 🙁

Beantwoorden

Ongelofelijk nieuws over een duif die lekkere duivensoep maakt.
De media geeft nieuws over een duif terwijl vele kids honger hebben.

Beantwoorden

Ik heb het gezien, was echt heel zielig, beestje heeft zeker 1,5 uur op zijn kopje gehangen aan een pootje. Gelukkig kon de brandweer hem bevrijden en zal de dierenambulance verder voor hem zorgen.

Beantwoorden

Na medisch onderzoek gearresteerd wegens vissen zonder vergunning.

Beantwoorden

@Stan Hagelaar op zaterdag 31 augustus 2019 om 05:44:

Inderdaad, dat die vissers daar maar eens wat beter opletten met hun vislijnen en andere rommel. Ik heb gewoon plaatsvervangende schaamte als ik zie hoe wij mensen omgaan met de natuur. 🙁 En ik zit niet bij de Derpartij of Groenlinks. 😉

Beantwoorden

Toppie jongens

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *