Buiten is het 21 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.234 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Gisterenavond hield de politie 2 personen van 18 en 23 jaar aan voor mishandeling, openlijke geweldpleging, wapenbezit en bedreiging. Dat gebeurde rond 21.30 uur op de Kortenaerstraat in Helmond Oost.
Het 25-jarige slachtoffer sprak een groep jongeren aan over het feit dat er 2 elektrische fietsen van hem gestolen waren. Daarop volgde enkele klappen tegen zijn hoofd waarbij hij lichte verwondingen opliep (maar geen blijvend letsel.) Dat liet wijkagent Johan Meeuwsen vanochtend weten.
Naar aanleiding van klachten patrouilleerde de politie de laatste dagen vaker in en rondom de Kortenaerstraat. Die klachten betroffen jongeren die daar ’s avonds laat luid praten en luide muziek afspeelden.

4 reacties:

fijn toch dat je niet eens mag vragen of men iets weet over jouw ontnomen bezit.
Vroeger kreeg je een grote bek, nu al klappen, is er iets mis met jeugd of missen ze ouderlijke invloed (lees opvoeding)

Beantwoorden

De politie liet verder nog weten dat de 18-jarige Helmonder 1 van de bewoners van de Kortenaerstraat had geslagen. De 23-jarige Helmonder werd opgepakt omdat hij de vader van die bewoner met een mes zou hebben bedreigd. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Beantwoorden

Een groepje rumoerige snotneuzen – dicht bijeen omdat ze dingen doen die het daglicht niet kunnen verdragen – staat daar altijd op een hoekje en niet alleen ’s avonds! Maar of dat de betreffende mishandelende knulletjes zijn?

En ja, die er op dat hoekje staan missen in ieder geval ouderlijke opvoeding. Ik denk dat de bewoners, die groep liever kwijt is.

Beantwoorden

In het weekend was er weer overlast van jongeren in de Kortenaerstraat. Zij werden door de politie aangesproken. 1 Jongen meende een agent te moeten beledigen, de politie hield hem daarop aan.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *