Buiten is het 26 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.004 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie hield gistermiddag rond 15.15 uur op parkeerplaats De Braak twee mannen (25 en 21 jaar) uit Helmond aan voor heling/diefstal van fietsen.
Kort daarvoor gingen agenten af op een melding dat er fietsen in een busje waren geladen. Op parkeerplaats De Braak werd het voertuig uiteindelijk gecontroleerd door de politie. Achterin het busje stonden vier afgesloten, nieuw ogende fietsen. De bestuurder en zijn jongere bijrijder werden aangehouden voor heling/diefstal van de fietsen. De bestuurder was niet in het bezit van een rijbewijs en krijgt daarvoor een proces-verbaal. De mannen zitten vast voor verder onderzoek. De politie doet verder onderzoek naar de herkomst van de fietsen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *