Buiten is het 19 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 94.820 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Een 32-jarige man uit Den Bosch en een 36-jarige vrouw uit werden gistermiddag in Kaatsheuvel aangehouden omdat zij in een gestolen auto reden.
Agenten zagen het gestolen voertuig rond 17.45 uur op de Midden-Brabantweg rijden. Op de Europalaan moest de auto stoppen en hielden agenten de 2 inzittenden aan.
Het voertuig was op zaterdag 2 januari 2016 in Helmond ontvreemd. De verdachten werden in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Agenten constateerden dat de 32-jarige bestuurder teveel had gedronken. Hij blies 140 ug/l. Hij kreeg hiervoor een boete van 300 Euro. Ook had hij geen geldig rijbewijs. Omdat hij al eerder betrapt is op het rijden zonder geldig rijbewijs maakt de politie hiervan proces-verbaal op en dat wordt ingestuurd naar het Openbaar Ministerie.

1 reactie:

Gezien de reeks aan overtredingen zal deze notoire schelm zich niet al te veel aantrekken van het geheel. Postzegel op de neus plakken en naar Siberië sturen dus.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *