Buiten is het 19 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 103.322 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie arresteerde gisteren twee mannen omdat ze op de Florijn in Deurne de handtas van een vrouw gestolen zouden hebben.
De 61-jarige vrouw uit Liessel stond daar rond 16.15 uur met haar fiets met fietstas. In een onbewaakt ogenblik werd haar handtas uit de fietstas gehaald en zag ze twee mannen wegrennen. Omstanders zijn achter de mannen aangegaan en konden de politie op het spoor van één van zetten. De man, een 24-jarige Helmonder, werd rond 16.45 uur aangehouden op de Reek in Deurne. De andere verdachte was toen nog spoorloos. Uit nader onderzoek werd zijn identiteit bekend. Er is contact met hem gezocht waaruit bleek dat hij zichzelf bij de politie zou komen melden. De 22-jarige man uit Renkum werd vervolgens rond 20.00 uur gearresteerd op het Stationsplein in Helmond. Hij is in verzekering gesteld voor verder onderzoek. De verdachte uit Helmond is in de loop van de avond weer heengezonden omdat hij wel bij de diefstal aanwezig was maar er niet bij betrokken was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *