Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.609 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De politie heeft twee 19-jarige Helmonders aangehouden voor de ernstige mishandeling van een bezoeker van een cafetaria De Karper aan de Walvisstraat in Mierlo-Hout.
Op vrijdag 31 oktober rond 18.00 uur zag deze 20-jarige Helmonder vanuit de snackbar dat een groep jongeren bij zijn scooter stond. Omdat hij het niet vertrouwde nam hij poolshoogte en kreeg vrijwel meteen klappen. Het slachtoffer is de cafetaria ingevlucht en werd daarbij achtervolgd door de twee verdachten. In de snackbar hebben ze de Helmonder meerdere malen tegen zijn hoofd en lichaam geslagen. Daarna gingen ze er vandoor. De politie heeft een onderzoek ingesteld en kwam daardoor achter de identiteit van de verdachten. Ze zijn woensdagochtend rond 9.00 uur in hun woningen in Helmond aangehouden en in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

1 reactie:

Ja je mag niet eens op je eigendom meer letten zeker van die ettertjes

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *