Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.218 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Omdat WoCom besloot langdurige relaties aan te gaan met lokale schildersbedrijven, verzorgt het Stiphoutse Dusol Vastgoedonderhoud de komende 12 jaar hun schilderwerk in Helmond. Op 1 januari had deze woningcorporatie 2.106 huurwoningen in onze gemeente. Gisteren werden de afspraken vastgelegd in een 12-jarig onderhoudscontract dat op 1 januari ingaat. WoCom kiest bewust voor deze langdurige, prestatiegerichte samenwerking met lokale schilders.
Met huurwoningen voor in totaal 9 duizend huishoudens is WoCom actief in Helmond, Asten, Someren, Cranendonck, Heeze-Leende en Laarbeek. Schilderbedrijf Gubbels, Schilderwerken Budel en Schildersbedrijf Noud van Bussel zijn de uitverkorenen in die andere gemeenten. Deze schildersbedrijven werken op dezelfde manier en hebben de ambitie een 8 als rapportcijfer scoren.

In de reacties hieronder staat een update.

4 reacties:

niks mis mee goed geregeld

Beantwoorden

Update:
Ook Bouwbedrijf Van den Heuvel langdurig woCom-onderhoudscontract
Woningcorporatie WoCom kiest nu ook bij het dagelijks onderhoud aan haar sociale huurwoningen langdurig voor lokale aannemers. Frans van Bouwbedrijf Van den Heuvel tekende vandaag een 3-jaren contract voor het dagelijks onderhoud van de plusminus 2000 Helmondse huurwoningen van woCom. Ruud Ronckers, teamleider Vastgoed Kwaliteit: “Met dit nieuwe, langdurige contract spreken we ons vertrouwen uit in hun werk.” Weliswaar iets minder lang dan het 12-jarig schilderscontact dat Dusol 2 jaar geleden afsloot (zie bovenaan), maar toch…
Deze woningcorporatie (die dit jaar 100 jaar bestaat) vindt de klanttevredenheid van hun huurders belangrijk. Met een zesje als rapportcijfer zijn we niet tevreden vertelt de teamleider. “De ambitie ligt op minimaal een 8. Want goed onderhoud en snelle en vakkundige reparaties zijn belangrijk voor de bewoners, onze zorg voor hun woning houdt niet op na het ondertekenen van de huurovereenkomst.”

Op de foto zie je van links naar rechts Paul van Rixtel (woCom), Henny Haazen (die namens Aannemersbedrijf Hoebergen tekende voor de woningen in Asten en Someren), Josienne Claassen (van Mas Claassen die Laarbeek doet), Jack Vlassak (die Cranendonck en Heeze-Leende onder de hoede neemt), Frans van den Heuvel en Ruud Ronckers (woCom).

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op woensdag 5 februari 2020 om 19:29:

heel mooi de old stars helmond

Beantwoorden

Veel geluk dan bij wocom bij die prutsers van de heuvel een brok ellende en spreek uit ervaring

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *