Buiten is het 2 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.077 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Omdat WoCom besloot langdurige relaties aan te gaan met lokale schildersbedrijven, verzorgt het Stiphoutse Dusol Vastgoedonderhoud de komende 12 jaar hun schilderwerk in Helmond. Op 1 januari had deze woningcorporatie 2.106 huurwoningen in onze gemeente. Gisteren werden de afspraken vastgelegd in een 12-jarig onderhoudscontract dat op 1 januari ingaat. WoCom kiest bewust voor deze langdurige, prestatiegerichte samenwerking met lokale schilders.
Met huurwoningen voor in totaal 9 duizend huishoudens is WoCom actief in Helmond, Asten, Someren, Cranendonck, Heeze-Leende en Laarbeek. Schilderbedrijf Gubbels, Schilderwerken Budel en Schildersbedrijf Noud van Bussel zijn de uitverkorenen in die andere gemeenten. Deze schildersbedrijven werken op dezelfde manier en hebben de ambitie een 8 als rapportcijfer scoren.

4 reacties:

Da noem ik nog eens bouwfraude ‼️⁉️

Beantwoorden

Want?

Beantwoorden

niks mis mee goed geregeld

Beantwoorden

Hoe zo bouw fraude
Leg eens uit

Beantwoorden
Willie van der Wijst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *