Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.100 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Vanochtend werd een 40-jarige man uit Helmond aangehouden voor een fikse mishandeling en het vernielen van een auto.
Een man werd zaterdagmiddag op de Warandelaan aangevallen door de echtgenoot van een vrouw waarmee hij in gesprek was. Het slachtoffer kreeg een flink aantal klappen te verduren en werd onder andere geslagen met een steen. De verdachte sloeg daarmee ook tegen de auto van het slachtoffer en schopte er ook meerdere malen tegenaan. Het slachtoffer hield verwondingen over aan hoofd, gezicht en handen en moest zich onder doktersbehandeling stellen. Hij deed aangifte. De Helmonder werd dinsdag in opdracht van de officier van justitie opgepakt. Hij zit vast.

4 reacties:

De man die aangehouden is werd toch niet aangevallen???

Beantwoorden

@Corrie op dinsdag 4 februari 2014 om 15:41:

Nee hoor, maar zo kon je het inderdaad ook lezen. Inmiddels “De man werd zaterdagmiddag” in het item vervangen door “Een man werd zaterdagmiddag”, dan is eenduidiger.

Beantwoorden

Pleister erop?

Beantwoorden

Echt dom net voor de carnaval.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *