Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.072 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Voor haar 23e editie zoekt 0492 PopPodium talentvolle, ambitieuze bands die willen strijden voor de prijs van beste band van Helmond en omstreken. Volgens organisator Marcel de Beer is het jaarlijkse 0492 PopPodium 1 van de oudste bandwedstrijden van Nederland.
De inschrijfperiode is nu geopend en op www.0492poppodium.nl staat alle informatie over hoe een band kan meedoen.
Er zijn 3 voorrondes in het Muziekcafé op dinsdag 24, woensdag 25 en donderdag 26 mei. Gedurende 20 minuten dienen de bands de jury te overtuigen van hun kwaliteit en potentie. Elke avond zullen 6 tot 8 bands strijden voor 1 van de 5 finaleplaatsen op zaterdag 28 mei.
Recent is de organisatie van dit evenement overgegaan naar de Stichting Cultuur in Helmond. Deze stichting wil nieuwe culturele initiatieven stimuleren en bestaande evenementen continuïteit te bieden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *