Buiten is het 11 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 111.466 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

Na een rijbewijs controle hield de politie gisteren een 43-jarige Eindhovenaar op de scooter aan voor handel in verdovende middelen. 
Wat gebeurde er? Bij deze controle op de kruising van de Geldropseweg met de straat Brand werd de scooterrijder onderworpen aan een speekseltest. De test was positief op cocaïne. Tijdens het gesprek met de agenten probeerde de man ongemerkt cocaïne weg te gooien. Maar de agenten zagen dat waarop hij meteen ook verdachte werd van handel in verdovende middelen.
Bij zijn fouillering werd een aantal cachetjes met dat witte spul, een “grotere hoeveelheid contant geld” en een zakmes aangetroffen. Dat alles werd inbeslaggenomen. 
De foto rechtsboven is afkomstig van Instagram Politie Helmond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *