Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.238 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Burgemeester Elly Blanksma liet zojuist via Twitter weten dat haar woning in Eindhoven (na anderhalf jaar) verkocht is.

Sinds oktober is ze al Helmonder want woont ze in een appartement in Stiphout. Met de verkoop van haar Eindhovense woning eindigt de regeling die erin voorziet dat nieuwe burgemeesters niet voor dubbele woonlasten komen te staan. Dat bevestigde ze destijds in een brief (pdf) aan de gemeenteraad: “zodra de woning in Eindhoven is verkocht, kan en zal ik dan ook geen gebruik meer maken van de regeling dubbele woonlasten.”

1 reactie:

Gefeliciteerd burgemeester, nu 100% Helmonder!
Ben wel nieuwsgierig hoeveel u heeft moeten inleveren op de prijs van uw woning omdat het verkocht moest worden. http://huibers.nl/content/woning.aspx?Administratienummer=43850&Plaats=EINDHOVEN. Maar ik begrijp ook als u dat niet zegt. 🙂

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *