Buiten is het 29 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.255 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

nullDe Klassementsproef Berkendonk van de ELE Rally vindt helemaal niet plaats op het grondgebied van de gemeente Helmond. Voor deze proef zijn door de provincie, de gemeente Gemert-Bakel en de gemeente Deurne de benodigde vergunningen afgegeven. Dat liet het college van burgemeester en wethouders vandaag weten in antwoord op vragen van D66.
Die partij wilde uitleg over de ELE Rally vandaag en morgen rondom Helmond: “Helmond fungeert hierbij als start- en finishplaats en dit jaar vindt er voor het eerst ook een klassementsproef plaats rondom Berkendonk.” D66 stelde daarover vragen aan B&W omdat zij zich zorgen maakte over de overlast voor woon- en leefklimaat en verstoring van het broedseizoen in de natuur om de Berkendonkse plas.
B&W liet verder weten wel een evenementenvergunning te hebben afgegeven voor de activiteiten op de Campus en voor de klassementsproef op Groot Schooten. Net als vorig jaar, toen Harrie Fotografie daar foto’s maakte.
Maatregelen om de overlast te beperken en de veiligheid van de toeschouwers te waarborgen worden genomen door de ELE-organisatie conform de voorwaarden  van de KNAF. Er wordt onder meer gewerkt met opgeleide en bevoegde officials en verkeersregelaars. Voor dit evenement stelde een verkeersdeskundige maatregelen op die verwerkt zijn in een verkeersplan. De verkeersmaatregelen worden uitgevoerd door de gemeente en verkeersregelaars.

2 reacties:

Jaja, weer uiterst belangrijke zaken die hier door D66 aangestipt worden!

Beantwoorden

Als er iets leuk georganiseerd wordt is er altijd wel weer een politieke PIPO die er een stokje voor wil steken.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *