Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar šŸ˜»

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.085 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Het Elkerliek ziekenhuis heeft met alle grote zorgverzekeraars een contract kunnen afsluiten voor de vergoeding van zorg in 2018. Alleen met 2 kleinere verzekeraars (DSW en a.s.r.) zijn de gesprekken nog niet afgerond. Net als dit jaar heeft het Elkerliek ook komend jaar geen contract met de budgetpolis Zekur. Voor patiƫnten van die zorgverzekering hebben zij alleen een overeenkomst voor spoedeisende zorg.
“Door goede afspraken met de zorgverzekeraars te maken, probeert het Elkerliek te voorkomen dat de patiĆ«nt zelf de rekening ontvangt” zo melden het ziekenhuis vandaag. Op hun website een overzicht van de contracten die zij met zorgverzekeraars voor 2018 hebben afgesloten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *