Buiten is het 10 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.099 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Een monteur van Enexis is gisteravond rond 20.00 uur mishandeld tijdens werkzaamheden in de Trompstraat in Helmond Oost. Door werkzaamheden was brand in de meterkast ontstaan. De aanwezige personen waren het niet eens met de werkwijze van de man. De brand is geblust.
“Hij kreeg klappen terwijl hij zijn werk deed” aldus de politie. Voor poging tot zware mishandeling zijn 3 personen aangehouden en ingesloten. Het is ons onbekend hoe het is met de betreffende monteur van netbeheerder Enexis.

9 reacties:

T moet niet gekker worden

Beantwoorden

Werkelijk……..wat ’n hufters!

Beantwoorden
Frans van der Zanden

Dit is te gek voor woorden. …… niet te bevatten. Waar zijn we mee bezig.

Beantwoorden

Zo triest dit ….

Beantwoorden

skorum!!!

Beantwoorden

Beste lezers;

Deal er maar mee dat elke dag mensen afgeslagen worden, beroofd, doodgeschoten, gestoken, bejegend, what ever. Deze maatschappij is dusdanig veranderd in 25 jaar, dat je echt goed voor jezelf zult moeten opkomen, in alle! opzichten. Dat betekend, net als in het verkeer, goed om je heen kijken en adequaat reageren. Deze regering is te soft, de politie eveneens en de rechters zijn om te huilen met hun straffen. Dit wordt helaas echt niet minder, alleen maar erger…………………………………….

Beantwoorden

Gelukkkg hebben we een daadkrachtige overheid die paal en perk stelt aan dit soort aso gedrag……..o wacht hahahahahaha niet dus

Beantwoorden

@mopperkontje op dinsdag 15 september 2015 om 16:06:

“Voor poging tot zware mishandeling zijn 3 personen aangehouden en ingesloten.” Welk stuk daadkracht van onze overheid mis je hierin?

Beantwoorden

Collega sterkte.zo’n volk snel afslachten weten niet waar ze mee bezig zijn.te gek voor woorden dat men hun werk niet meer gewoon kan doen

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *