Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.175 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De Kasteel Traverse krijgt duurzame LED-units die meer licht geven dan de oude verlichting. Tegelijkertijd worden de lichtmasten geschilderd.
Deze werkzaamheden met een hoogwerker vinden plaats tussen de Boerhaavelaan en Burgemeester van Houtlaan. De lichtmasten op de Traverse-brug worden overgeslagen, want die masten staan er pas enkele jaren. Het is de bedoeling dat alle werkzaamheden eind augustus klaar zijn.
De eerste foto werd gisteravond gemaakt. Links de nieuwe LED-verlichting, rechts zie je de oude verlichting. Vandaag werd die oude verlichting vervangen, Martijn van Stratum maakte de andere foto’s. Een hele verbetering volgens hem, de lichtvervuiling in zijn woning aan deze doorgaande weg is vrijwel nul.

1 reactie:

lichtvervuiling ?
zonder LICHT is er geen ZIEN

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *