Buiten is het 5 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 90.958 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Erik de Vries werd vanavond in de Fonkel door de ledenvergadering van de SP opnieuw gekozen tot hun lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart 2014. “Trots dat ik weer boegbeeld van de SP mag zijn!” laat hij via Twitter weten
De 34-jarige Erik de Vries uit Brouwhuis was ook al de lijsttrekker bij de 2 voorgaande verkiezingen. Sinds 2006 is hij fractievoorzitter van de SP in de gemeenteraad. In het dagelijks leven werkt Erik als fractiemedewerker voor de SP in de Tweede Kamer, met als aandachtsgebieden Bestuur en Veiligheid.
De 2 andere zittende SP-raadsleden staan wederom op de kandidatenlijst van de afdeling Helmond. Onze columniste Nathalie van der Zanden (47 jaar en ook uit Brouwhuis) staat tweede. Ook zij zit sinds 2006 in de raad. Ad Spruijt (42 jaar uit Helmond-Noord) staat derde. Hij zit sinds 2000 in de raad en is daarmee het langst zittende SP-raadslid.
De huidige burgercommissieleden Mieke Meulendijks (28) en Harrie Schijvens (49) beiden uit de Binnenstad staan op plek 4 en 5. Voor de andere 25 Helmonders op die lijst kijk je op de complete kandidatenlijst (pdf).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *