Buiten is het 23 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.042 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Kort voor 19 uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor ongeval op de Europaweg ter hoogte van Brandevoort. Bij dat ongeval is een auto in de middenberm beland en in brand gevlogen. De toestand van de inzittende(n) is onbekend. Er werd een traumahelikopter opgeroepen en een deel van de A270/N270. werd afgesloten.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto.

In een reactie hieronder staat een update.

1 reactie:

Update:
De bestuurder van de auto had zware brandwonden en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hij zou vlak na het ongeluk nog aanspreekbaar zijn. De traumahelikopter is geland en verleende assistentie.
De bestuurder reed vanuit Eindhoven richting Helmond. Hij raakte met zijn auto van de weg en botste tegen de vangrail waarna de auto in brand vloog. Het is onduidelijk waardoor de auto van de weg raakte. De auto is total loss.
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande 3 foto’s en video.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *