Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 91.454 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Woensdag 25, donderdag 26 en vrijdag 27 maart is de Europaweg afgesloten tussen de Hortsedijk en de Brandevoortsedreef. Dit geldt voor de rijrichting Eindhoven. De weg is afgesloten tussen 9.00 en 16.00 uur.
Het verkeer wordt omgeleid via de Hortsedijk en Schootense Dreef. Dit wordt aangegeven met de gebruikelijke gele borden. Ook het fietspad naast de Europaweg is die 3 werddagen afgesloten.
De Europaweg wordt afgesloten omdat er demonstraties plaatsvinden tijdens de
Automotive Week 2015, een internationaal evenement over mobiliteitsinnovatie met als centrale thema ‘Smart Mobility on the road’.
“Efficiënter, veiliger, schoner en comfortabeler van A naar B? Door de ontwikkeling van nieuwe technologie wordt er steeds meer mogelijk. Om deze ideeën en concrete oplossingen aan nationale en internationale relaties te tonen, vindt van 25 maart tot en met 1 april 2015 de Automotive Week 2015 plaats in Helmond. Maak kennis met, beleef en denk mee over smart mobility!” aldus de aankondiging van de gemeente..

6 reacties:

Wat een onzin, kunnen ze dat niet op een andere locatie houden. Zal toch wel ergens een stuk ongebruikte weg liggen.

Beantwoorden

“Efficiënter, veiliger, schoner en comfortabeler van A naar B”

Behalve tijdens de Automotive Campus…

Beantwoorden

Ik bedoel de Automotive Week, alle ambtenaren zullen twitter feed, etc. wel weer volgooien over hoe geweldig het allemaal is…

Mijn vraag is alleen maar wat heeft het gekost al die jaren? en wat heeft het tot nu toe opgeleverd?

Beantwoorden

Schandalig dat de doorstroom van de belangrijkste verkeersader door Helmond wordt verstoort voor een dergelijke activiteit. Dat wordt dus 3 dagen lang een gigantische puinhoop met het verkeer. Degene die dit bedacht heeft, is in mijn ogen niet goed bij zijn/haar hoofd.

Beantwoorden

Dus voor een duffe demonstratie gooien ze de belangrijkste weg door Helmond gewoon ff dicht. Belachelijk!

Beantwoorden

Als je het zo leest, moet het bijna een grap zijn. Ongelooflijk om de belangrijkste weg door Helmond op 3 dagen af te sluiten om Efficiënter, veiliger, schoner en comfortabeler van A naar B te gaan. Lang leve Smart Mobility! 🙂
Als je bij die link http://www.helmond.nl/Internet/Nieuws-overzicht/Nieuws-overzicht-2014/Nieuws-overzicht-2014-Oktober/Automotive-Week-2015-maak-kennis-met-smart-mobility leest schrijft de gemeente ook nog doodleuk: Maar ook de weggebruikers in het algemeen worden niet vergeten. Klopt, die mogen er niet door.
Wat zullen die ambtenaren veel lol hebben gehad toen ze dit bedachten. Kan zo bij DWDD.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *