Buiten is het 24 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.467 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Sinds woensdag is de expositie Down’s Upside in het Frans Joseph van Thielpark te bewonderen. Deze reizende expositie toont 40 portretten uit het boek ‘de Upside van Down’ van Eva Snoijink. Het doel van deze buitenexpositie is om voorbijgangers en bezoekers de eenvoud en schoonheid van kinderen met het Downsyndroom te laten zien. Om verder te kijken dan het syndroom en het kind achter het syndroom op waarde te schatten. Dit alles in het kader  van de campagne ‘De Kunst van het meedoen’.
De expositie is al in veel grote steden in Nederland te zien geweest, onlangs stond zij nog in Eindhoven. Tot en met 19 december is deze gratis en voor niks te zien in het Frans Joseph van Thielpark. Op woensdag 4 december om 12.45 uur openen burgemeester Elly Blanksma en Sinterklaas deze expositie. Daaraan voorafgaand bezoekt de burgemeester samen met een groep kinderen met een beperking het Kasteel van Sinterklaas.

2 reacties:

Wat is de hoofdstad van Mongolie? Downtown

Beantwoorden

Iedereen is welkom bij de opening morgen om 12.45 uur.
Er is koffie en wat lekkers. Kinderen zijn ook van harte welkom en ook voor hen hebben we wat lekkers!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *