Buiten is het 7 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 90.971 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De Stadswacht gaat vanaf maandag 1 september extra controleren op fout parkeren in Mierlo-Hout. De extra controles vinden met name plaats in de Hoofdstraat, ter hoogte van woonzorgcentrum Alphonsus. Op deze locatie wordt er veel buiten de parkeervakken geparkeerd. Dit zorgt voor gevaarlijke verkeerssituaties. Daarnaast zal er ook op andere plekken in Mierlo-Hout gecontroleerd worden op parkeren buiten de parkeervakken.
Foutparkeerders krijgen gedurende de eerste 4 weken alleen een waarschuwing. Na die periode is het waarschuwen voorbij en worden er boetes uitgeschreven: 90 euro plus 7 euro administratiekosten.
Deze extra controles vinden plaats op verzoek van de politie en de commissie Verkeer van de wijkraad Mierlo-Hout. Die commissie bespreekt periodiek de (gevaarlijke) verkeerssituaties met de gemeente, politie en Stichting Stadswacht Helmond. In het centrum van Mierlo-Hout is een parkeerverbodszone van kracht. Het is alleen toegestaan te parkeren in de parkeervakken. Automobilisten kunnen gebruik maken van de parkeerplaats aan de Hoofdstraat tegenover de Houtse Bazar of de parkeerplaatsen bij de supermarkten.

1 reactie:

Is dat niet te ver lopen voor onze trotse stadswachten of krijgen ze nu ook een dienstauto?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *