Buiten is het 16 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 114.681 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

2reacties

Een brutale diefstal van een fietscomputertje van een elektrische fiets. Dat gebeurde op dinsdag 11 juli op klaarlichte dag in winkelcentrum Brouwhorst.
Deze diefstal staat duidelijk op beeld. Wie is deze dief op slippers? Dat wil de politie graag van het publiek horen. De politie gaf vanmiddag 3 foto’s van hem vrij (zie rechts en onderaan) en licht het e.e.a. toe:

De man heeft kennelijk maling aan het winkelende publiek om hem heen. Hij lijkt niet bang te zijn om betrapt te worden. Hondsbrutaal parkeert hij zijn scooter naast de fiets en haalt het computertje er vanaf. Daarna gaat hij er op zijn scooter weer vandoor. Het kenteken is haarscherp te lezen op de beelden, maar dit bleek vals te zijn. De man droeg een zilvergrijze helm, maar gelukkig was hij ook nog zo vriendelijk om die op enig moment af te zetten. Daardoor staat hij vol in beeld. Wie is deze dief op slippers? Er moeten mensen zijn die hem herkennen. Deel uw informatie via het tipformulier of eventueel anoniem via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

.

2 reacties:

Check zn kenteken dan kom je een heel eind lijkt mij

Beantwoorden

Goed lezen Helmonder

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *