Buiten is het 18 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.274 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Een 38-jarige man zonder vast woonadres werd woensdagochtend aangehouden omdat hij verdacht wordt van heling of diefstal van fiets. De man bleek bij zijn aanhouding spullen bij zich te hebben die afkomstig waren van een diefstal uit een schuur.
De man was vorige week al eens door de politie opgepakt omdat hij van een fietsdiefstal werd verdacht. Op dat moment reed hij echter op weer een andere fiets, die voor nader onderzoek in beslag werd genomen. Hij werd vervolgens na verhoor weer vrijgelaten met onder andere de voorwaarde dat hij zich niet opnieuw aan strafbare feiten zou schuldig maken. Omdat uit het vervolgonderzoek bleek dat ook die tweede fiets van diefstal afkomstig was, gaf de officier van justitie de opdracht de man opnieuw aan te houden.
Vanochtend om 9 uur werd de man door surveillerende agenten gezien nabij het ziekenhuis en werd hij opgepakt. Hij had een rugzak bij zich waarin onder andere gestolen elektrisch gereedschap zat, afkomstig van een diefstal uit een schuur van een woning in de Helmondse wijk Brandevoort. Die inbraak werd dezelfde ochtend kort na zeven uur gepleegd en de bewoner deed inmiddels aangifte. De verdachte zit voorlopig vast.

4 reacties:

Naar nu blijkt, was de man vanmorgen rond de klok van 09.00 uur in het bezit van een zwarte Union omafiets. De politie is er haast zeker van dat deze fiets door hem is gestolen. Er is echter (nog) geen aangifte gedaan van diefstal van deze fiets.
De politie Helmond roept de eigenaar van de fiets (zie de onderstaande foto) op om zo spoedig mogelijk aangifte te doen, nu de dief nog is ingesloten voor onderzoek.

Beantwoorden

Hij zal het ook NOOIT leren,ja inbreken wel….

Beantwoorden

En als je nou belooft dat je het niet meer doet mag je naar huis….Haha…en de politie gelooft dat 🙂

Beantwoorden

Handjes vastbinden of kilootje lood aan iedere voet, misschien beter iedee

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *