Buiten is het 1 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 86.346 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Gistermiddag rond 16.00 uur hield een medewerker van de EMTÉ in de 2e Haagstraat een man aan die een witte damesfiets had gestolen. De supermarktmedewerker werd hierbij geholpen door de bestuurder van een bruine Volkswagen. Die gaf hem een lift om sneller bij de vluchtende verdachte te zijn die al ongeveer 100 meter verder was.
De politie is op zoek naar de eigenaar van die gestolen damesfiets die daar in ’t Haagje gisteren werd gestald. Ook de behulpzame getuige in de Volkswagen wordt door hen gezocht. Ben jij die getuige, eigenaar van de fiets op weet je meer, dan wil de politie graag dat je contact opneemt met de recherche van de politie in Helmond via 0900-8844 (registratienummer: 2016252863).
“Het is zeer noodzakelijk om met beiden in contact te komen. Anders kan geen vervolging plaatsvinden van de dader” aldus de politie.

2 reacties:

misschien is die fiets al eens eerder gestolen?
dat daarom de “eigenaar” zich niet wil melden?????

Beantwoorden

Die medewerker van de EMTE is toch getuigen anders hoeft hij er ook niet achter aan te gaan.
Die doet dat denk ik volgende keer ook niet meer.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *