Buiten is het 16 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.164 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
8reacties

Bij de kruising van de Deurneweg en de Weg door de Rijpel raakte rond 13.00 uur vanmiddag een fietser ernstig gewond bij een ongeval. Hij werd bij een oversteekplaats aangereden door een personenauto. Onduidelijk is wat voor verwondingen de fietser precies heeft opgelopen. Wel is er een traumahelikopter opgeroepen.
Harrie Fotografie maakte de bijgaande foto’s.

In een reactie hieronder staat een foto-update.

8 reacties:

Foto-update:
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande 2 foto’s.

Beantwoorden

Hoe heeft het kunnen gebeuren als het bij een oversteek plaats heeft kunnen plaats vinden heeft de auto bestuurder geen rehkening gehouden of is de persoon door rood gereden of hoe zit het dan ?? Onze kinderen zijn dan gewoon niet meer veilig zo !

Beantwoorden

Er wordt daar ook vaak erg hard gereden en de verkeerslichte voor de oversteek staan ook wel erg kort op groen. ik ben dan best goed ter been maar haal vaak ook de overkant niet, wand dan is het al weer rood. Maar wat ik vreemd vind ik zie geen remsporen van de auto?

Beantwoorden
Weer eens wat anders

Is het bekend of de fietser misschien door rood is gereden? Dat zou natuurlijk ook tot de mogelijkheden behoren. Als automobilist kun je dan vaak al niets meer doen. Het is tenslotte en 70km weg.
Misschien even wachten met conclusies trekken tot er meer duidelijkheid is.

Beantwoorden

Dhr Elmas: Altijd de autobestuurders de schuld en de kinderen doen niets verkeerd in het verkeer? Kan toch ook zijn dat die fietsen door rood gereden heeft of niet goed heeft opgelet.

Beantwoorden

Ook een tunnel misschien?

Beantwoorden

Op die plek stak gisteren een jonge fietser dwars over de straat over. Zonder om zich heen te kijken en door het rood. Zag hem gelukkig op tijd.
Ik wens het slachtoffer en de bestuurder heel veel sterkte

Beantwoorden

Dit is ter hoogte van de fietstunnel notabene.. Kans dat fietser totaal niet opgelet heeft… Maar zelfde voor automobilist.
Stomstomstom

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *