Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.218 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Rond kwart voor 11 vanavond zag een jongeman op de fiets een auto geparkeerd in de berm van de Rijpelbaan in Helmond. Tot zijn verbazing zag hij vlammen in de auto waarna hij meteen 112 belde. De bestuurder van de auto was niet meer aanwezig bij het voertuig.
Toen de brandweer ter plaatse kwam was het vuur aan de binnenkant al door zuurstoftekort vanzelf gedoofd. Waardoor de brand is ontstaan is niet bekend.
Wel had de auto verse schade van een aanrijding wat ook de vermoedelijke reden is waarom die in de berm geparkeerd stond. De politie gaat opzoek naar de eigenaar en de oorzaak van de brand. Een bergingsbedrijf heeft de auto opgehaald.
Harrie Fotografie maakte de 3 bijgaande foto’s.

1 reactie:

wie weet had deze man autopech .en was de man hulp halen..ook lekker dan ..als je terug komt ..

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *