Buiten is het 24 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.044 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
17reacties

Een meisje van 18 jaar uit Ell (Limburg) is vanochtend overleden na een aanrijding op de Brugstraat in Nederweert. Zij fietste met anderen over de weg toen er de aanrijding ontstond met een auto. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd.
Rond 04 uur werden de hulpdiensten waaronder een traumahelikopter gealarmeerd dat iemand gewond was geraakt bij een ongeluk in de Limburgse gemeente. De bestuurder, een man van 20 jaar uit Helmond, ging er na de aanrijding vandoor maar kon even later worden aangehouden.
Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht. Zij is daar vanochtend aan haar verwondingen overleden, dat maakte de politie vanmiddag bekend. De verdachte is naar het cellencomplex gebracht en wordt momenteel gehoord. De Helmonder zit in beperkingen. en mag dus geen contact met de buitenwereld hebben. Hij had geen alcohol of drugs gebruikt.

In de reacties hieronder staan updates.

17 reacties:

Gerum

Beantwoorden
Nicky van Lierop

Hoe kun je nou toch doorrijden, ongelofelijk. Heel veel sterkte voor de nabestaanden…????

Beantwoorden

Triest ????

Beantwoorden

Wat een idioot, heel veel sterkte.

Beantwoorden

helmonder ..20 jaar ..ik zal me schamen ..om door te rijden..
nooit meer los laten en vergoed het rijbewijs af nemen..die snotneus had om die tijd al in bed moeten liggen..!

Beantwoorden

Te gek voor woorden je rijd toch niet door levenslang rijbewijs inprikken sterkte voor de nabestaanden ????????

Beantwoorden
Dymphie van Hoof

Niet normaaal !!!

Beantwoorden

De politie onderzoekt de zaak.

Wat wordt de bestuurder ten laste gelegd?

Beantwoorden

Vreselijk om door te rijden, ik wens de nabestaande van dit jonge meisje heel veel sterkte en kracht toe ⚘⚘⚘

Beantwoorden

Gelukkig weten ze dus wie het was die doorreed !
Sterkte voor nabestaanden ????

Beantwoorden

Sterkte voor haar familie en vrienden ????

Beantwoorden

Que triste !

Beantwoorden

Omg vreselijk geen woorden voor sterkte voor de nabestaanden

Beantwoorden

Herdenking verongelukte Fran is verplaatst naar voetbalclub Ell

De herdenking woensdagavond van de verongelukte Fran Sentjens (18) is verplaats naar voetbalclub RKESV in Ell. Fran overleed zondag na een aanrijding in Nederweert.
De belangstelling voor de herdenking, waarbij ballonnen voor Sentjens zullen worden opgelaten, is overweldigend. Al bijna 600 mensen hebben zich aangemeld. De bijeenkomst is daarom verplaatst van een speelveldje in Ell naar het terrein van de voetbalclub. Verkeersregelaars zullen bezoekers naar een parkeerplek begeleiden.

Uitvaart
Fran Sentjens is zondag rond vier uur aangereden op de kruising Brugstraat/Aan Vijftien in Nederweert toen ze van een eindexamenfeest in Ospel kwam. Ze raakte zwaargewond en overleed later in het ziekenhuis van Maastricht. Vrijdagmiddag is haar uitvaart.

Verdachte
De 20-jarige verdachte uit Helmond is dinsdag aan de rechter-commissaris voorgeleid en die heeft geoordeeld dat de automobilist nog 14 dagen in bewaring kan worden gesteld. Wat precies de verdenking is, kan het openbaar ministerie niet vertellen. „Het onderzoek loopt nog.”

https://www.limburger.nl/cnt/dmf20190626_00111809/herdenking-verongelukte-fran-is-verplaatst-naar-voetbalclub-ell

Beantwoorden

Update 1:
De 20-jarige Helmonder is op vrije voeten gesteld. De wens van de officier van justitie om hem langer vast te houden, werd gisteren door de raadkamer afgewezen.

Beantwoorden

Update 2:
Extra onderzoek door politie
De politie gaat een aanvullend onderzoek doen naar aanleiding van dit ongeval waarbij een 18-jarige vrouw uit Ell om het leven kwam en een 20-jarige Helmondse automobilist was betrokken.
In de nacht van woensdag 14 op donderdag 15 augustus vindt er een extra onderzoek ter plekke plaats door de afdeling Verkeersongevallenanalyse van de politie, in samenwerking met Openbaar Ministerie, gemeente Nederweert en Provincie. Hiervoor wordt de Brugstraat ter hoogte van het kruispunt Aan Vijftien / Brugstraat / Rochusstraat tussen 23.00 uur en 04.00 uur afgesloten voor het verkeer. Door de Provincie wordt een omleidingsroute ingesteld.

Beantwoorden

Wat een ontzettende idioot om door te rijden
De familie veel sterkte !

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *