Buiten is het 32 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 98.297 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
9reacties

Een fietsende vrouw met een kind achterop zijn vanmiddag kort voor 3 uur op het fietspad van de Molenstraat aangereden door een bestelbusje. Het busje dat de oprit wilde inrijden, zag hen daarbij waarschijnlijk over het hoofd waarna zij tegen het busje reed. De fietsster en het kind kwamen ten val.
De vrouw werd in een ambulance aan haar verwonding geholpen en vervolgens is het tweetal ter controle met de ambulance meegegaan naar het ziekenhuis. Het kind bleef ongedeerd en kreeg van de politie als troost een knuffelbeer.
Harrie Fotografie maakte de onderstaande foto’s.

9 reacties:

Gevaarlijke auto uitrit daar.

Beantwoorden

Is niet bij de moskee zo te zien.

Beantwoorden

Hhhmmm als het die auto is dan hoop dat ie beter kijkt voortaan want die Let nooit echt op fietsers heb vaak genoeg mee gemaakt dat ie situaties veroorzaakt met fietsers die bijna verongelukken

Beantwoorden

Dat vooringenomen gejank ook van anoniempje….waarschijnlijk stemt ie D666.

Beantwoorden

@Mark op vrijdag 13 oktober 2017 om 16:56:

Je hebt helemaal gelijk. Het was de oprit naar het parkeerterrein bij het voormalig Plato. We hebben het verbeterd in het artikel.

Beantwoorden

ja dat heb ik gezien ,maar ik ben door gereden ,maar er zijn mensen die die geen ruimte geven ,aan zieken wagen ,

Beantwoorden
Lambert van Kilsdonk

Komt ondat iedereen maar jaagt en snel naar huis wil hoe sneller hoe beter maar letten dan niet op wat ze doen en ja dan krijg je dit.

Beantwoorden

Zit nie zo te zaniken anoniempje

Beantwoorden

Ook de fotograaf van 112nieuwsonline was ter plaatse en maakte deze foto:

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *