Buiten is het 4 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.396 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Een jongeman heeft gisteren geprobeerd een fietsster te beroven in de wijk Brandevoort. De 48-jarige vrouw uit Helmond reed rond 17.30 uur over de Stepekolk-Oost in de richting van de rotonde Brandevoortse Dreef. Ter hoogte van basisschool de Vendelier naderde een jongeman op een fiets haar van achteren. Eenmaal naast haar riep de jongeman naar haar “Tas afgeven!” Vervolgens ging hij voor haar op het fietspad staan en werd zij bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp.
De beroving mislukte omdat de fietser van haar fiets sprong en naar een nabij gelegen woning rende.
Van de jongen is een summier signalement bekend: 17-20 jaar, 1.80 meter lang en tenger postuur. Hij droeg een donker kleurige parka jas zonder capuchon en een donker sjaal die hij voor zijn mond had. Hij sprak Nederlands zonder accent.
De fietser die ongedeerd bleef, waarschuwde de politie. Agenten namen ter plekke een aangifte op.
De politie roept getuigen op zich te melden. Heb je informatie die het onderzoek kan helpen, bel dan met de politie in Helmond via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of via M-online. Het registratienummer is 2016254397.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *