Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.149 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Vannacht rond 03.15 uur fietste een jongedame over de Aarle-Rixtelseweg richting Aarle-Rixtel. Op dezelfde ventweg zag zij 2 mannen op een fiets komende vanuit Aarle-Rixtel in haar richting fietsen. 1 Van hen haalde een op een vuurwapen gelijkend voorwerp tevoorschijn en richtte die op haar en zei dat ze moest afstappen. Dit deed het slachtoffer niet. Het duo fietsten vervolgens in de richting van het centrum van Helmond.
De politie is op zoek naar personen die mogelijk iets gezien hebben. Ook zoeken zij bewoners in de omgeving die mogelijk camerabeelden daarvan hebben. Weet je meer van deze bedreiging, dan vragen zij contact op te nemen met hen op het nummer 0900-8844 (referentienummer: PL2100-2017197676).
Het signalement van de 2 mannen:
Man 1:
• Getint uiterlijk, normaal postuur, 175-180 meter, 24/26 jaar,
• zwart kort, maar niet heel kort, haar met een lichte slag,
• blauwe spijkerbroek, gewatteerde beige jas met rits,
• reed op een zwarte omafiets die voor en achter verlichting had.
Man 2:
• Blank, normaal postuur, kleiner dan man 1,
• droeg een donker kleurige baseball-pet, donkerblauwe jas en donkere broek,
• reed op een herenfiets.

0 reacties:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *