Buiten is het 15 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.119 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
2reacties

Vannacht zag een man een brandende auto op een oprit op de Rootakkers in Stiphout en belde om 03.18 uur meteen de alarmcentrale. De brandweer van Nuenen en Helmond waren (samen met diverse politie-eenheden) snel ter plaatse. De brandweer heeft, na de voordeur van de woning open te hebben geramd, een bewoner uit de woning gehaald.
De brand was moeilijk te bestrijden door een inmiddels lekkende benzinetank. De auto en een deel van de schutting gingen verloren door de brand. De woning liep binnen geen schade op, de gevel wel. De auto wordt weggesleept waarna de politie die verder gaat onderzoeken omdat er van brandstichting wordt uit gegaan. Er zijn vannacht camerabeelden bekeken maar het is ons niet bekend of daarop iets is verdachts is gezien. Er raakte niemand gewond.
Harrie Fotografie maakte de 10 onderstaande foto’s.

2 reacties:

Heeft zeker niks beters te doen .. tis weer terug dus!! De pyromaniac

Beantwoorden

Dat is toch nietmeer normaal wat voor een wereld leven wij tegenwoordig ????????????

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *