Buiten is het 3 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.267 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

5 reacties:

Update 1:
Zojuist is het sein brand meester gegeven door de brandweer. Ook de mensen van het Vitassist Zorghotel op de vierde verdieping moesten uit het pand.
Harrie Fotografie maakte ook de eerste 3 onderstaande foto’s, Wesley Gulickx de laatste 2.

Beantwoorden

Update 2:
De brand was in keuken zo liet een hotelmedewerker de weblog weten.
De de bevelvoerder van de tankautospuit gaf de brand na 10 minuten de code middelbrand. Met deze kwalificatie meldt hij/zij de alarmcentrale dat de brand niet kan worden bedwongen met de op dat moment aanwezige personeelsleden en de tankautospuit. Hij/zij verzoekt dan aan de alarmcentrale om een nieuwe tankautospuit met bemanning. Bij de melding middelbrand word ook nog een Officier van Dienst (OVD) gewaarschuwd. Deze krijgt bij aankomst op het brandadres de leiding over de 2 aanwezige tankautospuiten.

Beantwoorden

Nou wat een rook en vlammen!

Beantwoorden

Alles kan. Bij Fletcher.

Beantwoorden

Ik had dit gecontroleerd geheel laten afbranden haaha…
Nee, alle gekheid op een stokje…goed dat dit volgens alle procedures juist is afgehandeld. Better safe than sorry.

toch zou ik graag horen hoe men een keukenbrandje( vlam in de pan) niet met de aanwezige wagen kon bedwingen(natte doeken etc)

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *