Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.188 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De politie is op zoek naar een zwarte personenauto die aan de rechterzijde flink beschadigd is. Deze mogelijke BMW of Audi is doorgereden na een aanrijding op de Aarle-Rixtelseweg vannacht tussen 02.30 en 02.45 uur. Bij die aanrijding is een trekhaak achtergebleven en werden meerdere bomen flink beschadigd. Mocht je meer weten, dan vraagt wijkagent Francisca Kamphuis je te bellen naar 0900 – 8844.
Deze wijkagent is ook op zoek naar 2 mannen die zaterdagmiddag rond 17.40 uur waarschijnlijk inbraken bij een woning aan de Gasthuisstraat in Stiphout. Omdat er daarbij een alarm afging, zag een oplettende buurman 2 mannen wegrennen. Dat duo stapte in een gereedstaande grijsblauwe Renault Clio (oud model) op de Spaanseweg. Ook hiervoor geldt dat als je tips hebt gevraagd wordt de politie te bellen op 0900 – 8844.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *