Buiten is het 23 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 112.580 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Deze bedrijven maken de weblog mede mogelijk.

1reactie

Gistermiddag om 14.53 uur werd de brandweer gealarmeerd vanwege wateroverlast in de flat op De Elzas in het centrum. Door onbekende oorzaak bleek daar een waterleiding gesprongen in een meterkast op de derde verdieping. Door het eruit gutsende water stonden de overloop van de derde en alle verdiepingen eronder blank. Deurdrempels zorgden ervoor dat er geen water in de appartementen stroomde. Bij ‘n tiental drempelloze kelderboxen onder in het complex liep het water echter wel naar binnen.
Omdat de aanwezige bewoonster de sleutel van de meterkast niet had, forceerden de brandweermannen de deur. Zij zorgden ervoor dat het water werd gestopt en de ‘keten van hulpverlening’ werd gestart. Korte tijd later repareerde een loodgieter de waterleiding professioneel en werd het hele elektriciteitsgedeelte in de meterkast door een installatiebedrijf vervangen vanwege brandgevaar. Rond 21.00 uur was de waterstofzuiger van Dolmans Calamiteiten Diensten klaar met het verwijderen van het water in het gebouw. 
Op dit moment is het nog niet bekend hoe groot de schade is.

1 reactie:

Wat erg!
Zoveel ellende mee!
Sterkte voor de bewoners

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *