Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.548 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

Tijdens de algemene ledenvergadering van de Helmondse VVD vorige week is Fons Bosman gekozen tot de nieuwe (bestuurs)voorzitter. Hij volgt Rob de Greef op die nu vice-voorzitter is geworden in het 7-koppige VVD-bestuur.
Fons woont ruim 18 jaar in Helmond en hij heeft naar eigen zeggen de stad in zijn hart gesloten. Hij voelt zich inmiddels een echte Helmonder, ondanks dat hij hier niet is geboren.
Als beroepsmilitair heeft Fons door diverse plaatsingen in verschillende steden en landen gewoond en gewerkt. Als luitenant-kolonel van de Koninklijke Luchtmacht is hij nu, zoals dat heet, buiten dienst. Dat geeft hem tijd en ruimte om zijn energie te steken in zaken waarin hij gelooft. Als kersverse voorzitter van de Helmondse VVD wil hij zich met veel plezier inzetten voor een beter en nog mooier Helmond. Bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen stond hij op plaats 18 van de VVD-kandidatenlijst.
Fons Bosman is ook voorzitter van de Wijkraad Brandevoort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *