Buiten is het 11 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 99.184 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
4reacties

Fotograaf Ugur Ozdemir heeft een nieuw fotoboek uitgebracht: ‘Sjef Jonkers 1986-1998’. Het boek biedt een overzicht van de bouwprojecten tijdens de wethoudersperiode van Sjef Jonkers. In die periode ontstonden onder meer Dierdonk, Brandevoort, Boscotondo en Kasteel Noord.
Dit nieuwe boek is gemaakt in opdracht van Guus en Xavier Broeckx van het gelijknamige makelaarskantoor. Jonkers speelde blijkens het voorwoord een belangrijke rol bij de groei van het toen nog jonge kantoor. De gedrukte versie van het boek kost 109,15 euro (ex BTW). Maar liefhebbers krijgen voor die prijs dan ook in 200 hoogglans-pagina’s een fraai overzicht van wat onder Jokers’ wethouderschap gebouwd is. Het boek ligt niet in grote stapels in de boekhandel. Het is print-on-demand: mensen bestellen het online via Blurb en krijgen het dan thuis gestuurd. Wil je het boek eerst ‘even’ doornemen, blader het dan onderaan door.
Nadat hem dat boek eerder deze maand werd aangeboden (zie de foto rechtsboven), liet de voormalige wethouder weten er heel gelukkig mee te zijn. “Geweldig die fraaie weergave van een groot aantal projecten die in goede samenwerking met medewerkers van de gemeente en private partijen tot stand zijn gekomen.”
Ugur Ozdemir is onder meer bekend van het BRNDVRT Magazine en HLMND Magazine. Hij noemt zichzelf fotograaf in hart en nieren en maakt reportages, portretten en productfoto’s voor bedrijven en particulieren. Met “De juiste combinatie van creatief talent, durf en commerciële contacten,” aldus de fotograaf op zijn website.

Voor wie met de smartphone kijkt, kan via deze link het fotoboek bekijken.
https://issuu.com/helmondmagazine/docs/boek_sjef_jonkers_ugur_ozdemir_issu
.

4 reacties:

Ha, leuk, een fotoboek over Helmond.

Benieuwd ga je kijken bij het inkijkexemplaar want “Het boek ligt niet in grote stapels in de boekhandel. Het is print-on-demand: mensen bestellen het online via Blurb en krijgen het dan thuis gestuurd. Wil je het boek eerst ‘even’ doornemen, blader het dan onderaan door.” en wat zie je?

Één foto van Sjef Jonkers, de rest alleen tekst…..dus laat ik deze maar even niet bestellen!

Gemiste kans Ugur.

Beantwoorden

Beste Halk,

Hierbij de link naar de preview bij issuu:

Mvgr,
U. Ozdemir

Beantwoorden

Dank voor je reactie Ugur, helaas is de link niet zichtbaar.

Beantwoorden

@Halk op zondag 17 december 2017 om 18:58:
@Halk op zondag 17 december 2017 om 22:28:

Helaas blijkt de Issuu-preview niet zichtbaar voor wie de weblog op zijn/haar smartphone bekijkt via de mobiele versie. 🙁 Raar maar waar.
Daarom deze link (naar de website van Issuu) zodat ook jij het fotoboek kan bekijken. Dat staat er nu ook in tekst van het artikel bij. Want er staan in dat boek, eerlijk is eerlijk, vele mooie foto’s van Ugur.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *