Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 102.543 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

De kledingwinkel Pierot in de Ameidestraat (naast de Wereldwinkel) hebben maar liefst 14 foto’s (ss) op hun Facebookpagina geplaatst van 2 winkeldieven.
Dat duo stal gistermiddag een blauwe Parajumper-jas ter waarde van 559 euro. “Ze hebben tot morgen 12 uur de tijd om hem terug te brengen anders komen ze op elke raam van het centrum te hangen” schreef de eigenaresse gisteren. Die deadline verstreek 2 uur geleden en de jonge mannen kwamen nog niet terug in de winkel. Ze kreeg veel tips en de namen van de jongens weet ze inmiddels ook, zo laat ze via haar Facebook-pagina weten. “De rest zal ik maar aan de politie overlaten!”
Geenstijl besteedde er een paar uur geleden op hun manier aandacht aan.

3 reacties:

Prima,

wat mij betreft heel de stad vol hangen. En dit bij iedereen doen, die op welke manier dan ook over de scheef gaat en een ander benadeeld.

Beantwoorden

Goed gedaan van de moeder!

Kledingdief (13) meldt zich samen met moeder bij politie in Helmond

HELMOND – Een moeder en haar 13-jarige zoon hebben zich gemeld bij de politie in Helmond in verband met de diefstal van een dure jas op donderdag.

De politie heeft de jongen niet aangehouden, maar gaat verder onderzoek doen met de door hem geleverde informatie.

De eigenaresse van kledingwinkel Pierrot had foto’s van de twee vermoedelijke daders, twee jongens, op Facebook gezet. Zo kwam zij achter hun namen.

De moeder van een de verdachten ging vrijdag langs bij de winkel en beloofde met haar zoon naar de politie te gaan. Dat is dus gebeurd. De politie kon niet zeggen of de jas, ter waarde van 559 euro, is teruggegeven.

Beantwoorden

Het zal je kind maar zijn! nou ik zou me werkelijk dood schamen.
Maar goed, een jas van zoveel geld?????? nou ja zeg!
Die van mij heeft is ook rond deze leeftijd, maar draagt gewoon een stoere jas van COOLCAT.
Heeft ook geen I Phone dinges, waar gaat dat heen.
Och ja ben misschien wat ouderwets in de opvoeding, ook al ben ik jong begonnen (deze tijd allemaal boven de 30), een jas van E559 euro in geen 559 jaar.
Zo zie je maar weer, waar je mee omgaat wordt je mee besmet.

Winkelier toppie gedaan, zou ik ook doen als ze iets van me jatten!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *