Buiten is het 3 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 101.267 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
7reacties

Een personenauto en een auto met hondenaanhanger zijn vanavond frontaal op elkaar gebotst op de Wolfsputterbaan (N279). In de aanhanger zaten honden die (naar het zich nu aanziet) niets mankeren. 1 Van de inzittenden is op dit moment voor behandeling in de ambulance. Het is nog onduidelijk of die naar het ziekenhuis moet. Om 22.10 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor dit ongeval 
Harrie Fotografie maakte de 4 foto’s.

In de reacties hieronder staat een update.

7 reacties:

Ongelofelijk wat een hoop sirenes hoorde ik straks. Ik dacht weer een brand. Maar goed, een ongeluk is ook niet fijn. Sterkte voor de gewonde.

Beantwoorden

Schijnbaar toch moeilijk gewoon recht rijden.????

Beantwoorden

Toch raar,…. bij zo’n dubbele doorgetrokken lijn…. ????

Beantwoorden

Update:
De in de ambulance onderzochte persoon hoefde niet naar het ziekenhuis. De 3 honden in de hondentrailer bleven ongedeerd, maar waren behoorlijk geschrokken. De brandweer die ter plaatse kwam hoefde niet in actie te komen. Beide auto’s zijn door een bergingsbedrijf weggetakeld en de aanhanger met de honden is door een familielid opgehaald. De weg is enige tijd afgesloten geweest.
Harrie Fotografie maakte ook de onderstaande foto’s.

Beantwoorden

Blij dat die honden iig niks hebben.

Beantwoorden

Iedereen rijdt er te hard. ????

Beantwoorden

Gek genoeg horen we niks over arrestatie van de dader; 1 vd 2 zal toch als een mongool gereden hebben ?

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *