Buiten is het 14 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 97.209 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
5reacties

Bij een ongeluk vanochtend op Wolfsputter Baan (N279) rond half 8 reden een auto en een vrachtwagen op elkaar. Man, vrouw en een klein kind zijn met letsel naar het ziekenhuis gebracht. Zij kwamen terug van vakantie.
De N279 is daarom nu in beide richtingen afgesloten. Dit betreft het deel vanaf de kruising Helmond Noord tot de kruising in Beek en Donk (N272/N615). De VID spreekt van een frontale botsing.
Harrie Fotografie was er snel bij en maakte de onderstaande foto’s.

5 reacties:

Heftig. Sterkte voor alle betrokkene

Beantwoorden
Monique van der Palen

De N279 bij Beek en Donk is weer vrijgegeven.

Beantwoorden

Update:
De personenauto raakte de vrachtwagen die uit de richting van Helmond kwam. Vervolgens kwam de auto enkele meters verder tegen een vangrail tot stilstand. We weten niet wat en hoe ernstig de verwondingen van de gezinsleden zijn. De vrachtwagenchauffeur raakte niet gewond maar was wel hevig geschrokken.
De brandweer heeft inmiddels het glas en onderdelen die op de weg lagen verwijderd en de weg schoongespoten. Zie de foto die Harrie Fotografie daarvan maakte:

Beantwoorden

meer controle en handhaving is op deze weg niet overbodig.
er word voortdurend ingehaald,alsof er geen doorgetrokken strepen bestaan.
een zondagochtend controleren tussen sierdonk en de rotonde beek en donk levert al gauw tientallen boetes op

Beantwoorden

Snel verbreden dus 2*2 rijstroken maken want wegvak is nu kennelijk zo smal dat de vrachtwagens rijden tot op doorgetrokken streep

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *