Buiten is het 5 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 100.048 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
3reacties

Vlakbij de kruising van de Gerwenseweg met de Hazelaar in Stiphout zijn kort voor half 11 vanochtend 2 auto’s frontaal op elkaar gereden. Hoe dat kon gebeuren is ons onbekend.
Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis, de betrokkenen werden in de ambulance onderzocht. Het verkeer werd omgeleid omdat de weg tijdelijk was afgesloten door het ongeval.
Harrie Fotografie maakte onderstaande foto’s.

3 reacties:

@weblog:

Is dit op zo’n stukje wegversmalling? In dát geval durf ik wel een gokje te wagen naar de oorzaak… Helaas kent niet iedereen de betekenis van een voorrangsbord.

Beantwoorden

@Thomas Tuerlings op vrijdag 10 juli 2015 om 14:01:

Vanuit de dorpskern van Stiphout gezien, kort voor die wegversmalling, ter hoogte van de afslag met de Hazelaar. Het huis (met het makelaarsbord van Duterloo) op de tweede foto is Gerwenseweg 48. Die foto werd gemaakt met de rug naar die wegversmalling

Beantwoorden

@De weblog van Helmond op zaterdag 11 juli 2015 om 13:58:

Ik kwam er toevallig gistermiddag voorbij en zag de remsporen op de weg inderdaad. Dank voor de reactie!

Beantwoorden
Thomas Tuerlings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *