Buiten is het 6 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 93.420 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

De vandaag geplande te water lating van de eerste bootjes door ’t Bootjeshuys op het kanaal gaat niet door. De leverancier van de bootjes blijkt op het laatste moment niet in staat de bootjes te leveren. De 2 compagnons van de bootjesleverancier kregen enkele dagen geleden onderling een knallende ruzie. Daarmee lijkt het haast onmogelijk om dit jaar nog te starten met de verhuur van bootjes op de Zuid-Willemsvaart.
Dat is de volgende tegenslag voor Harry Bisschops, de eigenaar van ’t Bootjeshuys. Sinds het verkrijgen van de gemeentelijke vergunning begin dit jaar, had hij met verschillende aanloopproblemen te kampen waardoor de start al diverse keren werd uitgesteld.
De bedoeling was dat mensen van de in juni heropende Sluis 7 (tussen Helmond en Aarle-Rixtel) tot aan de spoorbrug bij Suytkade konden gaan varen (met of zonder een eet-arrangement) .Bij verpleeghuis Keyserinnedael en aan de kade tussen de Julianabrug en sluis 7 zijn de aanlegplekken gepland voor de huurbootjes met roeispanen en/of electromotoren.

1 reactie:

Jammer zeg, is een verrijking voor de stad. Contract openbreken en elders de bootjes laten produceren!!

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *