Buiten is het 4 graden, binnen zit

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 92.415 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.

De Helmonder Ad van de Water mag de naam ‘Clash of the coverbands’ niet meer voeren  Doet hij dat wel dan betekent dat 1000 euro per overtreding tot een maximum van 50.000 euro is bereikt. Dit woordmerk is van de bedenker John van den Borne van Artists & Bands BV en alleen hij mag die naam nog gebruiken. Dat heeft de rechtbank in Den Bosch gisteren geoordeeld.
Ad van de Water claimde de naam ‘Clash of the coverbands’ en organiseerde die muziekwedstrijd. Hij nam de in juni 2013 failliet gegane stichting over waarin Van den Borne die naam had ondergebracht. Daarmee dacht hij het recht gekocht te hebben om de naam voor de competitie tussen de coverbands te voeren. Maar de rechter oordeelde dat.de naam ‘Clash of the coverbands’ het intellectueel eigendom van de bedenker blijft. De Facebookpagina www.facebook.com/theclashofthecoverbands moet worden gesloten.
Van den Borne begon de Clash 10 jaar geleden, de laatste 2 jaar werd samengewerkt met het bedrijf van de Helmonder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *