Buiten is het 17 graden binnen zit:

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 107.801 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
6reacties

Er rijden tijdelijk geen treinen tussen Helmond en Deurne door een aanrijding op het spoor. NS voorspelt dat dit tot ongeveer 10.45 uur gaat duren en het treinverkeer dan weer volgens schema rijdt De aanrijding met letsel vond rond 07.25 uur plaats ter hoogte van de Rooseindsestraat.
Harrie Fotografie maakte vanochtend de bijgaande foto.

In de reacties hieronder staan updates.

6 reacties:

Zag alles staan wat erg weer krijg het elke x benauwt als ik het zie. ( ooit zien gebeuren je vergeet het nooit meer) sterkte voor de nabestaanden.

Beantwoorden

Update 1:
Er rijden zeer beperkt bussen. Als alternatief vervoer meldt de NS dat er snelbussen rijden tussen Helmond, Deurne en Horst-Sevenum.

Beantwoorden

Update 2:
Tussen Helmond en Horst-Sevenum zijn de beperkingen voorbij. “De treinen rijden weer normaal rond 10:45 uur”, meldt de NS zojuist.

Beantwoorden

Sterkte voor nabestaanden

Beantwoorden

Sterkte voor familie en nabestaande

Beantwoorden

Vreselijk zoiets. Sterkte aan hen die het nodig hebben.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *