Buiten is het 12 graden, binnen zit al 15 jaar 😻

De weblog van Helmond

meer over deze weblog »
Op de weblog kun je over Helmond praten, huilen en lachen.
Alle berichten op onze voorpagina zijn actueel of gaan langer mee dan de waan van de dag. Vrijwel dagelijks plaatsen wij iets nieuws.
Onder elk bericht staan de reacties (inmiddels al 96.320 sinds de start van de weblog in mei 2005) van andere Helmonders. Alleen lezen wat anderen schreven kan, leuker is het natuurlijk als jij ook jouw on-topic (?) reactie geeft.
1reactie

Er heeft een aanrijding met een persoon plaats gevonden op het spoor tussen Eindhoven en Helmond. Die persoon liep daarbij letsel op.
Om 23.29 uur werden de hulpdiensten opgeroepen. Om 23.35 uur werd de traumahelicopter uit Nijmegen ingeroepen om naar de Vaarleseweg te komen. Dat is net voor Brandevoort vanuit Eindhoven bezien.
De NS laat weten dat de extra reistijd meer dan 60 minuten bedraagt. De verstoring is naar hun verwachting rond 2.00 uur verholpen.
Zodra wij meer weten laten we het hieronder weten.

1 reactie:

De NS meldt zojuist dat de beperkingen tussen Eindhoven en Helmond als gevolg van de aanrijding voorbij zijn. Maar laat ook weten dat je nog rekening moet houden met een langere reistijd.

Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *